My Success
 
Ajankohtaista
PartyLiten tarjoamat mahdollisuudet!

 

Jos sinua kiinnostaa työskennellä ihanien kynttilöiden ja kauniiden somisteiden parissa, on PartyLite täydellinen vaihtoehto sinulle!
Tässä kolme eri vaihtoehtoa sinulle:
 
1. Ole asiakas esittelyssä ja salli pientä hemmottelua itsellesi! Nyt sinulla on mahdollisuus shoppailla ilman stressiä, ja tämän lisäksi saat tehdä ostokset yhdessä ystäviesi parissa!
 
2. Emännöi/Isännöi esittely ja saat monta eri houkuttelevaa etua, kuten edullisia tuotteita, kuukausittaisia erikoistarjouksia ja varauslahjoja yms.
 
3. Aloita Konsulttina – Tämä tarkoitta: joustava työaika, hyvät palkkiot, uusia työkavereita. Ja tässä vain murto-osa kaikesta mitä PartyLite tarjoaa.
 
Ota yhteyttä minuun ja kerron mielelläni lisää!
 
 
 
Uutiset ja Tapahtumat
Oletko Facebookissa? Käy tykkäämässä sivujani "Itsenäinen Partylite konsultti Tanja Savela" ja lisää tykätty kohdassa "täppä" kohtaan "saa ilmoitukset", jolloin näet aina ajankohtaiset tarjoukset etusivullasi.

FACEBOOK

Oletko kiinnostunut erilaisista kynttiläsomistuksista? Siinä auttaa Pinterest, jossa voit alkaa seurata tauluani Partylite Inspirations, johon kerään ideoita somistaa ja sisustaa kotia Partylite-tuotteilla.

PINTEREST

Haluatko emännäksi ja nauttia ilmaisista tuotteista, jotka pääset itse valitsemaan? Ota yhteyttä. Sähköpostilla, soittamalla, facebookissa, pinterestissä... Olen tavoitettavissa. Sovitaan sinulle sopiva ajankohta kutsuille. :-)
Hyväksyn Sopimusehdot ja Yksityisyydensuojan

Jatka